1
BUDAPEST CARD
FOGLALJON BUDAPEST KÁRTYÁT
Mi az a Budapest kártya?
A Budapestre látogató turisták számára létrehozott, kedvezményeket kínáló szolgáltatáscsomag egy kártya formájában. A hivatalos fővárosi termékként forgalmazott kártya ingyenesen, vagy kedvezményesen igénybe vehető, megbízható és válogatott turisztikai szolgáltatásokat biztosít az ide látogatók számára, pl. ingyenes és korlátlan tömegközlekedés, ingyenes múzeumi- és fürdőbelépő, kedvezményes étkezés és kulturális szolgáltatások.

A kártyák egy fő számára biztosítanak kedvezményeket és azonos szolgáltatás tartalommal rendelkeznek, kizárólag az érvényességi idejükben térnek el egymástól.

A kártyával ingyenesen igénybe vehető szolgáltatások 2016-ban:
  • korlátlan tömegközlekedés a kártya érvényességi ideje alatt (busz, metró, villamos, trolibusz, fogaskerekű, BKK hajók, HÉV Budapest közigazgatási határáig)
  • egyszeri ingyenes belépés az alábbi múzeumok állandó kiállításaira: Szépművészeti Múzeum; Budapesti Történeti Múzeum; Aquincumi Múzeum; Kiscelli Múzeum; Vasarely Múzeum; Magyar Nemzeti Galéria; Magyar Nemzeti Múzeum
  • egyszeri ingyenes belépés a Szent Lukács Fürdő és Uszodába
  • ingyenes részvétel 2 db (egy pesti és egy budai) gyalogos, angol nyelvű, vezetett városnéző túrán
  • ingyenes mobil alkalmazás – Pocket Guide app 12 tematikus túrája
Az ingyenes szolgáltatásokon felül összesen több mint 100 különböző szolgáltatás esetében 10-50% kedvezményt biztosítanak a fogyasztás végösszegéből, vagy a belépőjegy árából (fürdők, látnivalók, templomok, múzeumok, éttermek, városnéző túrák, hajótúrák, stb.)

Fontos: A Budapest kártyát csak a BUD Nemzetközi Repülőtéren lévő értékesítési pontjainkon tudják átvenni!
BUDAPEST CARD (24 órás)
BUDAPEST CARD (48 órás)
BUDAPEST CARD (72 órás)
BUDAPEST CARD JUNIOR (72 órás)
BUDAPEST CARD (96 órás)
BUDAPEST CARD (120 órás)
2
Megrendelő adatok
3
Fizetés
4
Jóváhagyás
Űrlap kitöltésének állapota
0%