1
BUDAPEST CARD
FOGLALJON BUDAPEST KÁRTYÁT
Mi az a Budapest kártya?
A Budapestre látogató turisták számára létrehozott, kedvezményeket kínáló szolgáltatáscsomag egy kártya formájában. A hivatalos fővárosi termékként forgalmazott kártya ingyenesen, vagy kedvezményesen igénybe vehető, megbízható és válogatott turisztikai szolgáltatásokat biztosít az ide látogatók számára, pl. ingyenes és korlátlan tömegközlekedés, ingyenes múzeumi- és fürdőbelépő, kedvezményes étkezés és kulturális szolgáltatások.

A kártyák egy fő számára biztosítanak kedvezményeket és azonos szolgáltatás tartalommal rendelkeznek, kizárólag az érvényességi idejükben térnek el egymástól.

A kártyával ingyenesen igénybe vehető szolgáltatások 2016-ban:
  • korlátlan tömegközlekedés a kártya érvényességi ideje alatt (busz, metró, villamos, trolibusz, fogaskerekű, BKK hajók, HÉV Budapest közigazgatási határáig)
  • egyszeri ingyenes belépés az alábbi múzeumok állandó kiállításaira: Szépművészeti Múzeum; Budapesti Történeti Múzeum; Aquincumi Múzeum; Kiscelli Múzeum; Vasarely Múzeum; Magyar Nemzeti Galéria; Magyar Nemzeti Múzeum
  • egyszeri ingyenes belépés a Szent Lukács Fürdő és Uszodába
  • ingyenes részvétel 2 db (egy pesti és egy budai) gyalogos, angol nyelvű, vezetett városnéző túrán
  • ingyenes mobil alkalmazás – Pocket Guide app 12 tematikus túrája
Az ingyenes szolgáltatásokon felül összesen több mint 100 különböző szolgáltatás esetében 10-50% kedvezményt biztosítanak a fogyasztás végösszegéből, vagy a belépőjegy árából (fürdők, látnivalók, templomok, múzeumok, éttermek, városnéző túrák, hajótúrák, stb.)

Fontos: A Budapest kártyát csak a BUD Nemzetközi Repülőtéren lévő értékesítési pontjainkon tudják átvenni!
BUDAPEST CARD (24 órás)
BUDAPEST CARD (48 órás)
BUDAPEST CARD (72 órás)
2
Megrendelő adatok
3
Fizetés
4
Jóváhagyás
Űrlap kitöltésének állapota
0%